Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПтиче нападение като по филм

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПтиче нападение като по филм
Коментари Харесай

Птиче нападение като по Хичкок в София: Врани атакува университетски преподавател

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Птиче нахлуване като по филм на Хичкок в София претърпя не без последствия за здравето си университетския преподавател доц. Андроника Мартонова, споделя Нова тв. 

Жената както си вървяла по пътя забелязала двойка врани с дребното си. " Учеха го да лети. Изведнъж едната си заби клюна в прасеца ми, а другата пикираше като камикадзе над главата ми, описа дамата. Тя сега се придвижва благодарение на патерица, защото е получила съществено пострадване на единия крайник откакто враната си забила клюна в него.

Справка на Нова тв демонстрира, че за последните няколко седмици през болница са минали 27 потърпевши от врани столичани.

Специалистите обяче изясняват, че не става въпрос за някаква изключителна птича експанзия. В момента е сезона, когато дребните на враните към този момент излизат от гнездата си, а родителите им ги пазят, когато човек се окаже наоколо до дребното. Най-разумното в тези случаи е човек бързо да напусне рисковата за птиците зона. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР